Disclaimer

DISCLAIMER – ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

 

Pretraživanjem i korišćenjem sajta snjezanasredojevic.com (“Sajt” u nastavku teksta) i celog sadržaja do kog možete doći ovde ili prijavljivanjem na mailing listu sajta (email poruke, elektronske knjige, webinari, online kursevi, društvene mreže) slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove ovog dokumenta – disklejmera (odricanja od odgovornosti). U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim delom, zahvaljujem se na poseti i odlasku sa sajta.

Sadržaj sajta predstavljen je javnosti samo u edukativne i informativne svrhe.
Sve je dato u najboljoj nameri autorke da vas, deleći sa vama svoja iskustva, inspiriše da i sami krenete u istraživanje svojih potencijala, stoga autorka ni u kom slučaju ne prihvata odgovornost za bilo kakvu eventualnu direktnu ili indirektnu štetu proizašlu korišćenjem ovih informacija.

Vaša poseta i korišćenje ponuđenih sadržaja na sajtu su vaša lična odluka i odgovornost. Za vaš uspeh ili neuspeh ste odgovorni samo vi.

I pored velike pažnje koju posvećujem kreiranju sajta, mogu se desiti greške u kucanju ili linkovima za koje vam se unapred izvinjavam. Upravo nas naše greške čine autentičnima, zar ne?

Cenim vaše komentare i sugestije koje vas molim da nam šaljete kroz kontakt formu na sajtu.

Hvala na poverenju i razumevanju!

Snježana Sredojević